Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

0320Werkt App

Laatst gewijzigd: 15-11-2019

Heeft u een bijstandsuitkering en wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, de uitbetaling van uw uitkering en de laatste vacatures? Heeft u een smartphone? Dan is de gratis 0320Werkt App wellicht iets voor u.

Snelle informatievoorziening

Met de 0320Werkt App kan de gemeente mensen met een bijstandsuitkering beter en sneller informeren. Bij veranderingen in de uitkering wordt u meteen geïnformeerd over de ingevoerde wijzigingen met betrekking tot uw uitkering. Daarnaast kunt u via de app zien wanneer uw uitkering wordt uitbetaald.

Vacatures

Het Werkbedrijf brengt via de app nieuwe vacatures onder de aandacht. U kunt direct solliciteren op vacatures. Bij elke vacature staat een reactie knop waarmee u mailt naar de contactpersoon van Het Werkbedrijf. U kunt gelijk uw cv meesturen.

De app downloaden en gebruiken

U kunt de gratis app 0320Werkt downloaden in de diverse appstores: Google Play Store voor Android, de Apple Store voor uw Iphone en de Windowsstore voor uw Microsoft/Windows telefoon. Bent u werkzoekende kies dan na het downloaden voor code 8891-6420, bent u geen werkzoekende dan kiest u voor code 4963-5163.

App op de tablet

De app is gebouwd voor gebruik op de mobiele telefoon, maar kan ook op de tablet worden gedownload, kies dan bij soort app, geschikt voor tablet.