Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Aanmelden Nieuwsbrief

Laatst gewijzigd: 21-5-2019

Gemeente Lelystad maakt gebruik van een gratis wekelijkse e-mailnieuwsbrief. Zo krijgt u het belangrijkste nieuws van de afgelopen week, overzichtelijk in uw mailbox.

Tevens brengt gemeente Lelystad periodiek gratis e-mailnieuwsbrieven uit. Hieronder kunt u zich voor (één van) de nieuwsbrieven aanmelden.

Onder de lijst met gemeentelijke nieuwsbrieven vindt u een aantal links naar externe nieuwsbrieven en nieuwsbrieven die de gemeente Lelystad gezamenlijk met andere organisaties uitbrengt.

De gemeente Lelystad verwerkt persoonsgegevens voor de uitvoering van haar wettelijke en publieke taken. Wij vragen nooit meer persoonsgegevens op dan strikt noodzakelijk, op basis van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Mocht u vragen hebben over bijvoorbeeld het doel van de verwerking, neem dan contact op met uw contactpersoon bij de gemeente. Of raadpleeg het Privacy Statement.

* Deze velden zijn verplicht


Ik wil een nieuwsbrief met nieuws uit de volgende categorie ontvangen:

Nieuwsbrief categorieën


U kunt ook op de hoogte blijven van nieuws over de uitbreiding van Lelystad Airport (gezamenlijke nieuwsbrief van Lelystad Airport, provincie Flevoland en gemeente Lelystad), ‘Wonen in Lelystad’, het nieuws van Waterschap Zuiderzeeland en/of het nieuws van de provincie Flevoland. Meld u dan aan voor onderstaande nieuwsbrieven: