Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Stadshart bouwt

Laatst gewijzigd: 17-9-2019

De gemeente Lelystad werkt aan een levendig Stadshart. Een Stadshart dat een sfeervolle plek is, voorzien van waterpartijen en een groene omgeving, waar Lelystedelingen met plezier wonen, winkelen en uitgaan. Waar voor jong en oud iets te beleven valt, en waar bezoekers gastvrij ontvangen worden.

Wat gebeurt er in het Stadshart?

Een greep uit de ontwikkelingen: de bestrating in De Promesse en de Waagpassage wordt vernieuwd. Waterpartijen worden aangelegd en bomen geplant in De Promesse. Voor de komende jaren staat de bouw van ruim 400 extra woningen gepland. Met de komst van Parkwijk, het Theaterkwartier en Theaterwonen neemt het aantal woningen in het Stadshart de komende jaren aanzienlijk toe.

De levendigheid in het Stadshart neemt de komende jaren alleen maar toe. Zo wordt het Stadshart een plek om te ontmoeten, te ontspannen, te winkelen en uit te gaan in een groene, prettige en gastvrije omgeving.

Meer informatie

Lees hieronder meer over de ontwikkelingen in het Stadshart.

Brochure Stadshart bouwt

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het Stadshart, meld u dan aan voor de digitale themanieuwsbrief over het Stadshart. Ook via Instagram (@gemeentelelystad) zijn de ontwikkelingen te volgen.