Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Detailhandel

Laatst gewijzigd: 2-8-2017

Heeft u interesse om uw winkel of bedrijf te starten in het stadshart Lelystad? Neemt u dan contact op met het ondernemersplein: tel. 0320–278555, mail naar ondernemersplein@lelystad.nl of kom langs tussen 9.00 en 17.00 uur. We informeren u graag over alle mogelijkheden.

Stadshart

Meer informatie over Stadshart Lelystad vindt u op www.stadshartlelystad.nl. Met enige regelmaat wordt in het Stadshart een nieuwsbrief over de ontwikkelingen verspreid. Centrummanager Ron Uyldert schrijft maandelijks een column over het Stadshart in de FlevoPost.

Lelycentre

De grootste winkelconcentratie naast het Lelystadshart, is het Lelycentre. Kijk ook op Lelycentre.

Wijkwinkelcentra

Lelystad beschikt over een aantal, over het stedelijk gebied verspreide, wijk- en buurtwinkelcentra. Het beleid voor deze centra spitst zich er op toe dat deze fijnmazige verzorgingsstructuur zoveel mogelijk behouden blijft. De wijk- en buurtwinkelcentra zijn te vinden in de Boswijk/Kamp, Botter, Jol, Kempenaar, Lelystad-haven, Voorstraat en Tjalk.

Markt

Elke dinsdag, woensdag, zaterdag en (van begin april tot eind oktober) zondag is er markt in Lelystad.

Palazzo

De grootschalige, volumineuze detailhandel is gevestigd in Palazzo. Palazzo is een zogeheten Perifere Detailhandels Vestiging, gelegen aan de rand van Lelystad. Onder grootschalige / volumineuze detailhandel wordt verstaan: aanbieders op het terrein van woninginrichting, keukens, sanitair, bouwmarkten, tuincentra, auto-, boten- en caravanzaken en artikelen op het gebied van recreatie en vrije tijd. Andere grootschalige aanbieders (witgoed, audio enzovoort) van volumineus aanbod blijven gevestigd in het Lelystadshart en Lelycentre. Voor meer informatie zie de website: www.palazzolelystad.nl

Meer informatie