Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Heeft u een goed idee? Onze ideeënmakelaar helpt u verder!

Laatst gewijzigd: 12-11-2018

In Lelystad zijn veel mensen met een goed plan of idee om de buurt gezelliger te maken. Maar waar begin je en bij wie kun je aankloppen om je idee te realiseren? Dat is niet altijd voor iedereen even duidelijk. En dan blijft het bij goede bedoelingen. Om inwoners te ondersteunen met hun ideeën voor een fijnere buurt heeft de gemeente een ideeënmakelaar.

Ideeënmakelaar Mira Vendrig

Onze ideeënmakelaar

Mira Vendrig is de ideeënmakelaar van de gemeente Lelystad. Zij kent de wirwar van regels en denkt graag met u mee. Ook kan Mira u in contact brengen met andere mensen en organisaties. Dus, wilt u aan de slag met een leuk, slim of bijzonder idee voor uw buurt of straat? En heeft uw idee te maken met de leefbaarheid en sfeer in de wijk? Neem dan contact op met Mira Vendrig.

Wilt u meer weten over de ideeënmakelaar? Lees dan hier het interview met Mira Vendrig dat in januari 2018 in de FlevoPost stond.

Filmpjes

Een greep uit de ideeën die bij de ideeënmakelaar terecht zijn gekomen, komen met filmpjes online met als doel nog meer mensen in Lelystad te inspireren met wat we nog meer kunnen doen om de stad op sociaal en maatschappelijk vlak vooruit te helpen. Het zijn de meest uiteenlopende ideeën op het sociale vlak. "Ideeën die zorgen voor meer samenhang of verbinding in een straat of wijk. Ideeën die mensen die in een moeilijke situaties zitten, verder helpen. Ideeën voor ontmoeting," aldus Mira Vendrig.

  1. Filmpje 4Fusion koffie-inloop
  2. Filmpje sport- en spelmiddag Zuiderzeewijk
  3. Filmpje budget free restaurant
  4. Filmpje gezinsdag BRAM
  5. Filmpje Zelf geschreven musical 'Op ieder potje past een dekseltje'
  6. Filmpje Netwerk initiatiefnemers Zuiderzeewijk

Contact

U kunt uw idee mailen naar mensenmakendebuurt@lelystad.nl of bel naar nummer 14 0320 en vraag naar ideeënmakelaar Mira Vendrig.

 

Leuk idee of initiatief?

Contactinformatie

Heeft u een idee? Neem dan contact op met de ideeënmakelaar of bewonersconsulent via telefoonnummer 14 0320 of per mail: mensenmakendebuurt@lelystad.nl. Ook kunt u contact opnemen met de opbouwwerker in uw wijk om uw idee te bespreken.