Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Heeft u een goed idee? Onze ideeënmakelaar helpt u verder!

Laatst gewijzigd: 1-5-2019

In Lelystad zijn veel mensen met een goed plan of idee om de buurt gezelliger te maken. Maar waar begin je en bij wie kun je aankloppen om je idee te realiseren? Dat is niet altijd voor iedereen even duidelijk. En dan blijft het bij goede bedoelingen. Om inwoners te ondersteunen met hun ideeën voor een fijnere buurt heeft de gemeente een ideeënmakelaar.

Ideeënmakelaar Renée

Onze ideeënmakelaar

Renée van Ballegooij is sinds begin maart 2019 onze ideeënmakelaar. Zij heeft het stokje overgenomen van Mira Vendrig , die deze rol sinds 2016 vervulde. Goede ideeën die bijdragen aan een fijne buurt en waar bewoners zelf een bijdrage aan leveren, ontvangt Renée graag. ‘Als ideeënmakelaar wil ik de inwoners in onze stad verder helpen om hun plannen en ideeën voor hun buurt ook echt te realiseren’, zegt Renée van Ballegooij. ‘Hierbij werk ik samen met de opbouwwerkers van Welzijn Lelystad en de bewonersconsulenten van de gemeente.’

Contact

In contact komen met de ideeënmakelaar? Wilt u een idee doorgeven of kennismaken met Renée van Ballegooij? Dit kan telefonisch op 14-0320 of via mail op: mensenmakendebuurt@lelystad.nl. De ideeënmakelaar is ook via WhatsApp bereikbaar op: 06-30713773. 

Wilt u meer weten over de nieuwe ideeënmakelaar? Lees hier het interview in de Flevopost van 20 maart 2019.

Filmpjes

Een greep uit de ideeën die bij de ideeënmakelaar terecht zijn gekomen, komen met filmpjes online met als doel nog meer mensen in Lelystad te inspireren met wat we nog meer kunnen doen om de stad op sociaal en maatschappelijk vlak vooruit te helpen. Het zijn de meest uiteenlopende ideeën op het sociale vlak.

  1. Filmpje 4Fusion koffie-inloop
  2. Filmpje sport- en spelmiddag Zuiderzeewijk
  3. Filmpje budget free restaurant
  4. Filmpje gezinsdag BRAM
  5. Filmpje Zelf geschreven musical 'Op ieder potje past een dekseltje'
  6. Filmpje Netwerk initiatiefnemers Zuiderzeewijk

Leuk idee of initiatief?

Contactinformatie

Heeft u een idee? Neem dan contact op met de ideeënmakelaar of bewonersconsulent via telefoonnummer 14 0320 of per mail: mensenmakendebuurt@lelystad.nl. Ook kunt u contact opnemen met de opbouwwerker in uw wijk om uw idee te bespreken.