Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Wijkaanspreekpunten

Laatst gewijzigd: 5-6-2019

In Warande zijn de volgende personen in en voor de wijk werkzaam.

Raimon de BoerWijkagent

De wijkagent van Warande is Raimon de Boer. Als wijkagent is hij de schakel tussen de wijk en de politieorganisatie.

 Contact

Het spreekuur van wijkagent Raimon de Boer is elke maandagochtend van 10.00 tot 11.00 uur in buurtcentrum de MFA De Windhoek aan de Ringdijk 187 te Lelystad-Haven. Telefonisch is Raimon bereikbaar via 06–22085845 en 0900-8844 of per e-mail raimon.de.boer@politie.nl


Carmen AbelsBewonersconsulent gemeente

Carmen Abels is de bewonersconsulent openbare ruimte. De bewonersconsulent is de schakel tussen bewoners en gemeente voor vragen over de inrichting en gebruik van de openbare ruimte. Bewoners die een buurtinitiatief willen starten (zie ook www.mensenmakendebuurt.nl) kunnen hiervoor ook bij Carmen terecht.

Contact

Wie klachten heeft over de openbare ruimte kan, in eerste instantie, een melding doen via internet (www.lelystad.nl/meldingdoen), telefoon of de gemeente-app. U kunt ook naar het spreekuur komen, elke maandagochtend van 10.00 tot 11.00 uur in buurtcentrum de MFA De Windhoek aan de Ringdijk 187 te Lelystad-Haven. Carmen Abels is bereikbaar van maandag t/m donderdag per mail via cm.abels@lelystad.nl of telefonisch via het telefoonnummer 0320-279 338.


Sander PaasmanOpbouwwerker Welzijn Lelystad

Sander Paasman is opbouwwerker in stadsdeel Zuidwest. De opbouwwerker is het aanspreekpunt in de wijk voor bewoners die een idee hebben voor de wijk, die zich zorgen maken over bijvoorbeeld een buurtbewoner, die op zoek zijn naar de juiste persoon voor een vraag of probleem. De opbouwwerker heeft korte lijntjes met onder andere sociaal wijkteam, wijkpunt, gemeente, woningcorporatie, wijkagent, instanties in de stad en wijk. Signalen uit de wijk zijn welkom en indien nodig worden ze doorgezet aan de juiste persoon. De opbouwwerker kijkt samen met u wat de beste route is. Opbouwwerk staat ook voor het ondersteunen van initiatieven in de wijk. Dit kan zeer divers zijn. Heeft u een idee, neem gerust contact op om daar eens over te brainstormen. Ik denk graag mee! Als het nodig is help ik u bij het uitvoeren van uw plan.

Contact

U kunt Sander Paasman bereiken via s.paasman@welzijnlelystad.nl. Of via het algemene telefoonnummer 0320-707159.  


Bianca de VaanMilieuhandhaver Bianca de Vaan

Bianca de Vaan is milieuhandhaver voor Lelystad-West, dus ook voor Warande. Bianca is het eerste aanspreekpunt van de gemeente voor klachten over milieudelicten in de openbare ruimte. De handhaver rijdt geregeld door de wijk om te controleren of er in de wijk problemen zijn zoals bijvoorbeeld gedumpt (tuin)afval.

Contact

Wie klachten heeft over de openbare ruimte kan, in eerste instantie, een melding doen via internet (www.lelystad.nl/meldingdoen), telefoon of de gemeente-app. U kunt ook naar het spreekuur komen, elke maandagochtend van 10.00 tot 11.00 uur in buurtcentrum de MFA De Windhoek aan de Ringdijk 187 te Lelystad-Haven. Bianca de Vaan is bereikbaar per mail via stadstoezicht@lelystad.nl, het algemene telefoonnummer 14 0320 of de gemeente-app.


Marco SchravemadeBewonersconsulent Centrada

Marco Schravemade is de bewonersconsulent voor huurders van woningen van Centrada. Gebeuren er dingen bij u in de wijk waar u vraagtekens bij heeft, loopt u tegen zaken aan waar u niet uitkomt, dan kunt u terecht bij de bewonersconsulent van Centrada, Marco Schravemade. Hij beantwoordt graag uw vragen. Marco werkt op maandag, dinsdagochtend, woensdag en vrijdag.

Contact

Marco is elke maandagochtend van 10.00 tot 11.00 uur aanwezig in buurtcentrum de MFA De Windhoek aan de Ringdijk 187 te Lelystad-Haven. Is hij een keer niet aanwezig, dan kunt u uw vraag voor Marco neerleggen bij een van de aanwezige netwerkpartners. Zij zullen er voor zorgdragen dat de vraag bij hem terecht komt. Ook kunt u Marco een e-mail sturen via wonen@centrada.nl of telefonisch contact zoeken via telefoonnummer 0320 – 239600.