Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Blijf op de hoogte

Laatst gewijzigd: 27-3-2019

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in uw wijk, buurt of stad. Gemeente Lelystad maakt gebruik van diverse media om met inwoners te communiceren.

Twitter

Berichten en nieuws van de gemeente Lelystad zijn te volgen via de internetdienst Twitter. Via dit kanaal worden uw meldingen en vragen over onze dienstverlening ook beantwoord. Deze webcare is actief op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. De gemeente Lelystad beheert de volgende accounts:

Facebook

Gemeente Lelystad heeft diverse facebookpagina's om inwoners te informeren en waar mogelijk vragen te beantwoorden. De gemeente Lelystad beheert de volgende facebookpagina's:

WhatsApp

Het WhatsApp-nummer van de gemeente Lelystad is 06-30713773. Via dit nummer kunt u vragen stellen over gemeentelijke zaken. Om op de hoogte te blijven van het nieuws en om vragen te stellen, moeten WhatsApp-gebruikers het nummer 06-30713773 toevoegen als contact. Daarna moet het contact geselecteerd worden en kan er een bericht naar de gemeente worden verstuurd. Het nummer kan uitsluitend gebruikt worden voor WhatsApp-berichten en niet voor bellen en sms-en.

Overige social media

  • Instagram: Volg de gemeente Lelystad in beelden via het Instagram.
  • YouTube: Op ons YouTube-kanaal kunt u video's bekijken die namens de gemeente Lelystad zijn gemaakt.
  • LinkedIn: Volg onze LinkedIn-pagina voor vacatures bij de gemeente en ondernemersnieuws van de gemeente.

Rss-feed

Gemeente Lelystad biedt de mogelijkheid om automatisch op te hoogte te blijven door middel van een Rss-feed. Een Rss-feed is een eenvoudige manier om snel het laatste nieuws te lezen.

Digitale nieuwsbrief

Gemeente Lelystad maakt gebruik van een gratis wekelijkse e-mailnieuwsbrief. Zo krijgt u het belangrijkste nieuws van de afgelopen week overzichtelijk in uw mailbox. Ook verstuurt de gemeente Lelystad diverse themagerichte nieuwsbrieven. Aanmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief en/of themanieuwsbrieven.