Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Kansen voor Kinderen

Laatst gewijzigd: 22-8-2019

Via Kansen voor Kinderen kunnen gezinnen met weinig geld een aanvraag doen voor een bijdrage in de kosten voor sporten, cultuur, school en vrije tijd.

Doe een aanvraag voor een bijdrage in de kosten voor sporten, cultuur, school en vrije tijd

Klik hier voor de folder 'Rondkomen in Lelystad'.

Doe een aanvraag

Klik op een activiteit om een aanvraag te doen:

 

Hoe werkt het?

Gemeente Lelystad werkt samen met lokale en landelijke stichtingen. Als u klikt op een activiteit, wordt u naar de website van een partner doorverwezen. Daar vult u het aanvraagformulier of het contactformulier in. De stichting neemt uw aanvraag in behandeling en informeert u over het verdere verloop van uw aanvraag.

Wat is Kansen voor Kinderen?

Lekker sporten, zwemles volgen, muziek maken, zingen, of trakteren, mee op schoolreisje, gezellig een dagje uit. Dit zijn voor kinderen leuke dingen om te doen, maar niet iedereen kan dit betalen. Daarom is er Kansen voor Kinderen. Hiermee kunnen gezinnen met weinig geld een bijdrage in de kosten vragen voor sporten, cultuur, school en vrije tijd. Zo kunnen kinderen ontdekken waar ze goed in zijn en laten zien wie ze zijn. Ze maken nieuwe vrienden, krijgen zelfvertrouwen, kunnen hun energie kwijt en verbeteren hun concentratie. Kinderen die lekker in hun vel zitten, presteren op alle fronten beter.