Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Atolplaza - MFA voor de Atolwijk

Laatst gewijzigd: 6-9-2019

Multi Functionele Accommodatie Atolplaza voor de Atolwijk in Lelystad. Adres en openingstijden: Schor 1-9, 8224 CM Lelystad, telefoon 0320-745729, e-mail: atolplaza@gmail.com, openingstijden maandag t/m zaterdag van 7:30 uur tot 22:00 uur.

In het wijkontwikkelingsplan voor Lelystad Noordoost is de realisatie van een MFA (Multi Functionele Accommodatie) voor de buurt, Atolplaza, opgenomen. De locatie van deze voorziening is het gebied Schor/Kwelder, nabij de Ontmoetingskerk.

Adres en openingstijden Atolplaza

Multifunctionele Accommodatie Atolplaza.
Schor 1-9
8224 CM Lelystad
Telefoon 0320-745729
Email: atolplaza@gmail.com
Openingstijden maandag t/m zaterdag van 7:30 uur tot 22:00 uur

Voor wie is Atolplaza?

Atolplaza is een centrale plek in de wijk waar diverse voorzieningen onder één dak komen. Het is een plek waar alle bewoners van de Atolwijk elkaar kunnen ontmoeten en elkaars cultuur beter kunnen leren kennen. Door saamhorigheid, gezelligheid en ontdekking wordt de hele buurt jouw buur. Atolplaza helpt de buurtbewoners om elkaar op een laagdrempelige manier beter te leren kennen. Naast de bewoners kunnen ook professionals elkaar ontmoeten om zorg te dragen voor goede en passende activiteiten voor de bewoners van de Atolwijk.

Eind 2010 is de MFA opgeleverd. In januari 2011 zijn de deuren van Atolplaza open gegaan en kunnen de inwoners gebruik maken van de vele voorzieningen.

Dit project is mede gefinancierd met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.

Logo Europese Unie