Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Succesvol ondernemen: Smart Business Masters Lelystad

Laatst gewijzigd: 17-4-2018

Ben jij een startende ondernemer uit Lelystad met het allerbeste idee voor je bedrijf en heb je een extra duwtje nodig om echt aan de slag te gaan? Of… ben je al een aantal jaar aan het ondernemen, maar loop je vast op een aantal zaken en zoek je naar grip voor het vervolg? Of… ben je een ondernemer en op zoek naar inspiratie voor de volgende stap? Dan ben je bij Smart Business Masters Lelystad aan het goede adres.

Inspiratie en advies

Voor Lelystadse ondernemers die op zoek zijn naar inspiratie en advies voor een volgende stap in hun ondernemersleven organiseert het Ondernemersplein de Smart Business Masters Lelystad. Smart Business Masters Lelystad is een serie leerzame netwerkevenementen die Lelystadse ondernemers kennis, inspiratie en advies bieden om op koers te blijven met hun ondernemerschap. Het evenement wordt een aantal keer per jaar georganiseerd en besteedt op inspirerende locaties uitgebreid aandacht aan belangrijke thema’s in het ondernemerschap.

Smart Business Masters Lelystad biedt startende ondernemers (0-5 jaar) uit Lelystad kennis, inspiratie en houvast om in je ondernemerschap op koers te blijven.

Contact

Ondernemersplein Lelystad
Maria van Santen
Stadhuisplein 2
8232 ZX Lelystad
Tel. 0320-278555
E-mail: ondernemersplein@lelystad.nl