Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

LelyStadsPanel

Laatst gewijzigd: 8-7-2019

Op deze pagina vindt u meer informatie over het LelyStadsPanel, U kunt zich aanmelden of uw ingevoerde gegevens wijzigen.

Wijzigen gegevens

Gedurende het jaar kan er veel veranderen. De gegevens die je opgegeven hebt toen je lid werd van het LelyStadsPanel kunnen daardoor gewijzigd zijn. Voor ons is het belangrijk dat jouw gegevens goed worden bijgehouden. Eventuele wijzigingen kunt u doorvoeren in jouw profielpagina

Het LelystadsPanel zoekt jou!

Ben je 18 jaar of ouder kun je je hier aanmelden
Aanmelden kan snel, makkelijk en digitaal, meld je nu aan

Ben je nog geen panellid en wil je eerst meer weten?

Weet jij al wat het LelystadsPanel is? Het LelystadsPanel geeft je de gelegenheid om te vertellen hoe je over Lelystad denkt. Dit panel wordt via de mail uitgenodigd om deel te nemen aan een onderzoek. De onderzoeken betreffen verschillende onderwerpen die allemaal te maken hebben met Lelystad. De resultaten van de onderzoeken worden beschreven in rapportages en gebruikt om beleid mee te maken, te toetsten of aan te passen.  De onderzoeksrapportages worden ook altijd gepubliceerd zodat iedereen die dat wil deze kan lezen.

Leuke winactie

Jouw mening telt! Daarom willen we je belonen en maak je kans op leuke cadeaubonnen! Na ieder onderzoek verloten we 10 cadeaubonnen van 25 euro onder de deelnemers. Onder de deelnemers die meedoen aan álle onderzoeken waarvoor hij/zij in een jaar is genodigd, verloten we daarnaast een extra cadeaubon van 250 euro. Medewerkers van O&S zijn uitgesloten van deelname aan de winactie.

Wat betekent meedoen aan het Lelystadspanel voor jou?

4 tot 6 keer per jaar wordt je mening gevraagd  via een digitale vragenlijst. De vragen gaan over actuele vraagstukken die van belang zijn voor de toekomst. Jouw mening geeft een beeld van hoe de inwoners van Lelystad denken over actuele vraagstukken die van belang zijn voor de toekomst. Als Lelystadspanellid heb je invloed en maak je verschil. Zo kan je mening gevraagd worden over de volgende onderwerpen:

  • Beeld van Lelystad
  • Cultuur
  • De Lelypas
  • Dienstverlening
  • Sport en Vrije tijd
  • Veiligheid
  • Woonbeleving

Aanmelden kan snel, makkelijk en digitaal,  meld je nu aan

Meer informatie