Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Grip op financiën voor ondernemers

Laatst gewijzigd: 12-11-2018

Wil je als ondernemer meer inzicht en grip op jouw financiën, meld je dan aan voor de kennissessie 'Grip op financiën voor ondernemers' georganiseerd door de Smart Business Masters Lelystad, een initiatief van Ondernemersplein Lelystad en Bedrijfskring Lelystad. De kennissessie is op woensdag 14 november 2018 in het stadhuis van Lelystad, ontvangst om 16.00 uur.

Spreker

Spreker is Gerard Acda FFP CFP© (Acda Advies en Consultancy), zelfstandig financieel planner en hypotheekadviseur gespecialiseerd in maatwerk. Tevens zijn er deskundige ondernemerspartijen aanwezig, aan wie na afloop nog om advies gevraagd kan worden.

Toelichting

De zaken gaan prima in je onderneming, je bedrijf is groeiende. Je doet veel binnen je bedrijf zelf, zoals je eigen administratie en andere financiële zaken. Dat ging in het begin prima in combinatie met jouw core business. Je wilt eigenlijk ook geen geld en tijd uitgeven aan expertise van buitenaf. Jij kent jouw business immers als de beste.

In sommige maanden ben je wel erg veel tijd aan kwijt aan boekhouden, aangiftes en plannen. Je vindt het belangrijk maar het is niet je favoriete bezigheid, je wilt gewoon ondernemen! Je denkt voorzichtig na over de mogelijkheid om expertise van buitenaf erbij halen. Temeer daar je bij de groei van je onderneming vragen hebt rondom financiering en toekomstplannen. Maar het moet wel praktisch en behapbaar blijven.

Er komen ook andere vragen bij jou op:

  • Wat kan ik uitbesteden en wat wil ik zelf blijven doen?
  • Moet ik iets regelen voor mijn pensioen of overlijdensrisico?
  • En hoe zit dat eigenlijk met privé en zakelijke financiën?

Aanmelden

Aanmelden voor de kennissessie 'Grip op financiën voor ondernemers' kan tot 14 november 2018 en is kosteloos.