Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

City Marketing Lelystad

Laatst gewijzigd: 12-11-2018

Lelystad is een zelfbewuste, trotse stad die evenwichtig groeit. Een stad met volop ruimte om te genieten, vlakbij prachtige natuur.

Stadsgevoel

Met de inzet van City Marketing Lelystad in de afgelopen jaren, is gebleken dat citymarketing een gevoel is. Een beweging, inherent aan de stad. Zoals banken de geldstroom bewaken, en politieagenten de orde, zo bewaakt City Marketing Lelystad het stadsgevoel. Het stadsgevoel is het cement dat de stad bindt, de identiteit.

Samenwerking

Vanuit deze rol voor City Marketing Lelystad moet de focus blijven liggen op de eigen stad. De eigen inwoners, huidige bedrijven en de bezoekers maken de stad en dragen deze mede mee uit. Zij zijn van onschatbare waarde voor de citymarketing van een stad. In samenwerking met de eigen stad brengt City Marketing Lelystad de identiteit van Lelystad naar buiten. City Marketing Lelystad is hierin aanvoerder, en de eigen stad het team dat de identiteit uitdraagt.

Contact

Wil je meer weten over City Marketing Lelystad? Kijk voor alle informatie op de website www.citymarketinglelystad.nl of voor algemene informatie over Lelystad op www.lelystadgeeftlucht.nl.

City Marketing Lelystad
Stadhuisplein 2a
8232 ZX LELYSTAD

T +31 (0)320 262 404
info@citymarketinglelystad.nl
W www.citymarketinglelystad.nl

Twitter, Instagram en Facebook

Wil je dagelijks op de hoogte blijven over Lelystad? Volg ons op Twitter of Instagram, of wordt onze vriend op Facebook.