Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Wie zijn wij

Laatst gewijzigd: 8-6-2017

Op een inspirerende manier biedt Lelystad haar inwoners ruimte, rust, groen en woonmilieus met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen.

Ontwikkeling

Lelystad bestaat sinds 1967 en bouwt hard aan de stad. Met ruim 75.000 inwoners, een groeipotentie naar 80.000 inwoners en duizenden arbeidsplaatsen is de gemeente, als provinciehoofdstad, altijd bezig met vooruitgang. Om dit mogelijk te maken, is een actieve werkorganisatie met een prettige en informele werksfeer van essentieel belang.

Enthousiaste en gemotiveerde medewerkers

Onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zorgen er dagelijks voor, dat de verscheidene toekomstplannen die bij ons op de agenda staan ook daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden. Naast o.a. de komst van de Hanzelijn, de aanpassingen aan het rijkswegennet en de ontwikkeling van het nieuwbouwproject Warande waar 8500 woningen worden gerealiseerd maakt dit Lelystad tot een stad die volop in beweging is….

Bezienswaardigheden

Lelystad heeft naast haar toekomstplannen ook een aantal bezienswaardigheden die Lelystad op de kaart zet! Zoals de Oostvaardersplassen en het Natuurpark Lelystad, een aantal musea waaronder Aviodrome, de Bataviawerf en outletshopping Batavia Stad. Verder worden er het hele jaar door interessante evenementen georganiseerd zoals Yacht Vision, het Seabottom Jazzfestival en de nationale oldtimerdag.

Omgeving

Op een inspirerende manier biedt Lelystad haar inwoners ruimte, rust, groen en woonmilieus met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. In zo’n omgeving past een organisatie die stuurt op resultaten en afspraken en waar het tonen van eigen initiatief altijd wordt gewaardeerd en gestimuleerd.