Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Meldingsapp openbare ruimte

Laatst gewijzigd: 15-11-2019

Inwoners van de gemeente Lelystad kunnen met hun smartphone een melding doen bij de gemeente als iets niet in orde is in de openbare ruimte of in de directe woonomgeving. Melden kan via de MijnGemeente app.

Eenvoudig melding doen

Inwoners van Lelystad kunnen eenvoudig een melding doen via de reguliere kanalen zoals de website, e-mail en telefoon, maar met de MijnGemeente app is het allemaal nog eenvoudiger. Een melding over bijvoorbeeld een losliggende stoeptegel, kapotte verlichting of gedumpt afval kan nu ter plekke via de smartphone gemeld worden, inclusief beschrijving en eventuele foto. De melding komt direct bij de opzichter van de gemeente terecht, die deze snel kan oppikken.

Terugkoppeling

Als de status van de melding wijzigt (in behandeling genomen, afgehandeld) krijgt de melder hiervan een e-mail. De gebruiker kan de app eenvoudig overal in de stad (en bij andere aangesloten gemeenten) gebruiken omdat de gps-locatie ter plekke wordt herkend. Voor het doen van een melding is het alleen de eerste keer noodzakelijk om de persoonsgegevens in te voeren.

App downloaden

De MijnGemeente app is gratis te downloaden en is beschikbaar voor de iPhone en Android-systemen.

Flyer MijnGemeente app