Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Openbaar vervoer

Laatst gewijzigd: 13-3-2019

Lelystad is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer zoals trein of bus. Het centrum van de stad en stadhuis ligt op steenworp afstand van het NS-station.

OV chipkaart oplaadpunt bij kiosk op Stationsplein

Bij de kiosk ‘Spoorzicht’ nabij het NS-station staat een OV chipkaart oplaad- en afhaalpunt. De kiosk is dagelijks geopend, ligt dicht bij het station en biedt de mogelijkheid om de chipkaart op te laden of om de op internet aangeschafte producten op te halen. Meer informatie over de dichtstbijzijnde oplaadmogelijkheden.

Reizen met de trein

Vanaf het NS station Lelystad rijden rechtstreekse treinen naar Almere, Amsterdam Centraal, Schiphol en Amsterdam-Zuid en kunt u overstappen naar andere bestemmingen. Sinds begin december 2012 is bovendien de spoorverbinding tussen Lelystad en Zwolle, de Hanzelijn in gebruik.

Reizen met de bus

Arriva verzorgt het stadsbusvervoer in Lelystad.

Regiotaxi Flevoland

Openbaar vervoer, van deur tot deur, voor iedereen, zeven dagen per week. Met Regiotaxi Flevoland reist u op een comfortabele manier naar uw bestemming.

Deelauto

Reizigers van het openbaar vervoer in Lelystad hebben de mogelijkheid om van een deelauto gebruik te maken. Gebruikers betalen alleen voor het gebruik en niet voor het bezit van de auto.