Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Hulp bij geldproblemen?

Laatst gewijzigd: 2-5-2019

Heeft u schulden of geldproblemen of vindt u het moeilijk om met geld om te gaan?

De website Kom uit de geldzorgen is er voor u om een oplossing te vinden voor beginnende geldproblemen en om u het overzicht op uw geldzaken weer terug te geven.

Doe de Quickscan

Met de Quickscan kunt u snel zien of u gebruik kunt maken van deze mogelijkheid. Het kan namelijk ook zijn dat u op een andere plek beter geholpen bent. Door het beantwoorden van een paar simpele vragen krijgt u direct advies.

Geldplannen

Heeft u vragen over geld of geldproblemen? Wilt u (meer) geld overhouden? Dan kunnen de geldplannen van Startpunt Geldzaken u helpen. Deze plannen zijn via het MDF verkrijgbaar en speciaal voor inwoners van Lelystad. De plannen zijn onderdeel van Startpunt Geldzaken van het Nibud.

De geldplannen helpen u om uw geldzaken weer op orde te krijgen. U hoeft geen persoonlijke gegevens in te vullen, dus uw privacy is verzekerd.

De geldplannen kunnen zelfstandig worden ingevuld. Heeft u hulp nodig bij het invullen van een plan of bij uw administratie? Neem dan contact op met de vrijwilligers van het financieel spreekuur. Zij helpen u graag.