Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Kavel of nieuwbouwproject

Laatst gewijzigd: 1-3-2017

Lelystad is een verrassende, gastvrije stad. Met volop ruimte om te wonen, leven en te bouwen. Een stad met inwoners die tevreden zijn over hun woning, de ruimte, de uitgaansmogelijkheden, over de winkels, de uitgebreide sportvoorzieningen en over de vele natuurgebieden.

Overzicht kavels- nieuwbouwprojecten

Lelystad heeft een woningaanbod in alle prijsklassen, dus de kans is groot dat u iets van uw gading vindt. Bekijk het overzicht van woonprojecten op de woonsite van Lelystad en zie wat Lelystad u te bieden heeft.

Gratis adviesgesprek met bouwcoach

Wie in Lelystad een eigen huis wil bouwen, kan gebruikmaken van een gratis adviesgesprek met (stedenbouwkundige) bouwcoach Ronnie Zijp. En dat heeft veel voordelen. Wie als burger een leuk huis wil bouwen, loopt al snel tegen starre en ingewikkelde regels op. Niet in Lelystad. Lelystad is veel flexibeler dan veel andere Nederlandse gemeenten. Mensen die een eigen huis willen bouwen, worden met open armen ontvangen.

Informatieplein Wonen

Het kopen van een huis is een leuke, maar lastige klus. Er komt veel bij kijken. Waar wilt u bijvoorbeeld wonen en hoeveel wilt u uitgeven voor uw nieuwe woning. Voor de aankoop van een woning kunt u ook een aankoopmakelaar in de hand nemen. Lelystad heeft een woningaanbod in alle prijsklassen, dus de kans is groot dat u iets van uw gading vindt. Voor al uw vragen over wonen, beschikbaarheid en aankoop van bouwkavels kunt u terecht bij het Informatieplein Wonen & Ondernemen in de hal van het Stadhuis. Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8.30 – 17.00 uur. Tel. 0320-278555, wonen@lelystad.nl. Voor het nemen van een optie op een van de beschikbare kavels kunt u gebruikmaken van het optieformulier. Of: maak een afspraak met een van de medewerkers van het Informatieplein.