Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Inloopbijeenkomst herontwikkeling stationsgebied goed bezocht

Geplaatst: 13-2-2020

Maandagavond 10 februari was er in het stadhuis een inloopbijeenkomst waarin de gemeente ideeën presenteerde voor het stationsgebied. De gemeente wil een aantal knelpunten aanpakken en wil toe naar een stationsgebied waar iedereen makkelijk kan komen. Met een vernieuwd busstation, meer woningen, meer bedrijvigheid, waar je de fiets makkelijk kwijt kunt en met een vrije busbaan voor de luchthaven. Ruim 200 geïnteresseerde bewoners zijn in gesprek gegaan met de gemeente.

In gesprek met

Tijdens de avond kon iedereen zijn of haar ideeën en suggesties kenbaar maken en in gesprek gaan met de gemeente over het stationsgebied. We hebben schetsen laten zien van hoe het stationsgebied eruit kan komen te zien. Alle ideeën en suggesties voor de ontwikkelingen worden allemaal meegenomen in de verdere uitwerking van de plannen. Ook de aangegeven probleemzones in het bestaande stationsgebied worden meegenomen in de uitwerking van de plannen.

Bekijk de schetsen

Klik voor een impressie van de getoonde schetsen hieronder. Dit zijn eerste schetsen over wat er mogelijk is in het stationsgebied. Wanneer we volgende stappen gaan maken met deze ideeën informeren wij u weer.