Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Lelypas, een uniek promotiemiddel voor Lelystadse ondernemers

Geplaatst: 18-9-2019

Profiteert u als ondernemer al van de bekendheid van de Lelypas? Ruim 80% van de Lelystedelingen kennen het al. Dit blijkt uit onderzoek onder 1082 respondenten van het LelyStadsPanel. De Lelypas is een unieke combinatie van een cadeau- en loyaltykaart die bij meer dan 55 ondernemers verspreid door Lelystad gebruikt kan worden.

Geld wordt in Lelystad besteed

In 2014 is de Lelypas opgezet met als doel inwoners en ondernemers te verbinden. De loyaltykaart is gratis verkrijgbaar bij alle deelnemers. Bij een aantal ondernemers is de kaart ook op te waarderen om als cadeaukaart weg te geven. Dit geld wordt vervolgens in Lelystad uitgegeven. Meedoen aan de Lelypas is voor ondernemers ook een extra promotiemiddel. Zo startte City Marketing Lelystad eind 2018 nog een campagne waar de verscheidenheid aan Lelypas-ondernemers centraal staat.

Wat kun jij met de Lelypas?

De lijst met Lelypas deelnemers is zeer divers. Ook uw onderneming kan profiteren van de mogelijkheden. Zo profiteer je bijvoorbeeld van de €100.000,- aan cadeaubonnen die ieder jaar door bedrijven en organisaties worden ingekocht. Maar nog veel belangrijker is de bijdrage aan de Lelystadse economie.

Zelf niet deelnemen maar wel bijdragen? Koop Lelypassen in voor bijvoorbeeld eindejaargratificaties; zo zorg je ervoor dat het geld in Lelystad besteed wordt. En er is met meer dan 55 zeer verschillende ondernemers door heel Lelystad altijd iets leuks om het aan uit te geven.

Kijk op www.lelypas.nl voor meer informatie of neem contact op met Stichting Lelypas via info@lelypas.nl, tel. 0320 – 262404