Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Gemeente en Bedrijfskring Lelystad organiseren ‘Floriade-ontbijt’

Geplaatst: 25-9-2019

Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 is het onderwerp op een ontbijtbijeenkomst die gemeente Lelystad en Bedrijfskring Lelystad (BKL) organiseren voor lokale ondernemers. Woensdagochtend 30 oktober zijn Lelystadse ondernemers welkom in het Stadhuis. Het aangename van een ontbijt wordt verenigd met het nut van een presentatie over de kansen en mogelijkheden om als ondernemer betrokken te zijn bij de Floriade. Ondernemers die erbij willen zijn kunnen zich opgeven via een aanmeldformulier op de website van BKL.

Partners gezocht

De Floriade in Almere biedt een unieke kijk op oplossingen voor de Groene Stad van de Toekomst (thema: ‘Growing Green Cities’). Dat gebeurt met een bijzondere bomen- en plantenverzameling, verrassende attracties, innovatieve inzendingen van over de hele wereld, inspirerende evenementen en meer. Zowel in de ontwikkeling als straks in de exploitatie is veel werk te doen. Om dit voor elkaar te krijgen, zoekt de Floriade naar partners in de provincie.

Floriade ondernemersontbijt

Tijdens het Floriade ondernemersontbijt, op woensdag 30 oktober, wordt uitleg gegeven over de mogelijkheden om als Lelystadse ondernemer betrokken te zijn bij de Floriade Expo 2022. Er zijn presentaties (o.a. van Floriade-directeur Peter Verdaasdonk) en verdiepingssessies waarin ondernemers meer informatie krijgen over onderwerpen als de inkoopportal van de Floriade BV, het innovatiepaviljoen van provincie Flevoland, het lidmaatschap van Businessclub Floriade, inbreng regionale programmering voor en tijdens het evenement en er is gelegenheid tot een brainstorm over het opzetten van en samenwerken bij toeristische arrangementen.

Na afloop van het ontbijt, is er de mogelijkheid om per bus naar Almere te reizen en het Floriade terrein te bezoeken. Deze rondleiding is bestemd voor ondernemers die zich willen inschrijven voor aanbestedingen of kansen zien om te ondernemen binnen de Floriade.

Aanmelden

Lelystadse ondernemers, zowel BKL-leden als niet-leden, kunnen zich aanmelden voor het Floriade ondernemersontbijt. Dit kan via het inschrijfformulier op de website van de BKL.

Er is plek voor maximaal 125 personen voor deelname aan het ontbijt. Maximaal 40 personen kunnen mee met de bus naar Almere voor een rondleiding over het Floriade terrein. Voor het ontbijt kunnen per bedrijf max. 2 personen zich aanmelden en voor de rondleiding is plek voor max. 1 persoon per bedrijf.