Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Amsterdam&partners stelt opnieuw productbudget voor 2020 beschikbaar

Geplaatst: 18-11-2019

In het kader van het project 'Amsterdam Bezoeken, Holland Zien' stelt amsterdam&partners in 2020 een bedrag van € 50.000,- beschikbaar. Dit bedrag is bedoeld om de internationale bezoekers aan Amsterdam ook de andere regio’s van de metropool te laten bezoeken. Balans en spreiding van toeristen in ruimte en tijd is momenteel een belangrijk thema voor amsterdam&parterns. 'Amsterdam Bezoeken, Holland Zien' heeft dan ook als doel om internationale bezoekers in Amsterdam een bezoek aan de themagebieden te laten brengen.

Dien een aanvraag in voor 31 december 2019

Toeristische ondernemers en culturele instellingen kunnen een beroep doen op dit budget. Dat kan door voor 31 december 2019 een aanvraag in te dienen voor activiteiten of producten die aansluiten op de doelstelling van dit project. De aanvraag dient een bijdrage te leveren aan het oplossen van knelpunten en/of het benutten van kansen die in de verschillende gebiedsplannen benoemd zijn. Een deskundige jury bepaalt in januari 2020 welke inzendingen een bijdrage uit het productbudget ontvangen.

Aanvraagformulier en meer informatie

Aanvragen kunnen tot 31 december 2019 worden aangeleverd via het online aanmeldformulier. Voor meer informatie of vragen, kan contact worden opgenomen met amsterdam&partners via e-mailadres v.walrave@iamsterdam.com.