Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Agoradek als laatste garage voorzien van nieuwe parkeerapparatuur

Geplaatst: 5-7-2019

In de week van 15 juli wordt het Agoradek als laatste parkeergarage voorzien van nieuwe parkeerapparatuur. Als dat klaar is iedere garage in het Stadshart voorzien van kentekenherkenning. En kan er in- en uitgereden worden met de pinpas. Ook wordt in deze garage vanaf volgende week de rijrichting omgedraaid.

Voordelen nieuw parkeerapparatuur

Met deze nieuwe apparatuur verminderen we de kans op storingen en zorgen we voor nieuwe betaalmogelijkheden. Hierdoor wordt het parkeren eenvoudiger en klantvriendelijker.

Voor gebruikers zonder abonnement geldt dat bij het inrijden het kenteken gekoppeld wordt aan het uitgegeven parkeerticket. Na betaling bij de betaalautomaat is het niet meer nodig om bij het uitrijden uw ticket in te voeren. Door kentekenherkenning gaat de slagboom automatisch open en kunt u direct uitrijden. Bewaar wel altijd uw kaartje. Deze heeft u nodig voor de voetgangersentree en wanneer uw kenteken niet goed leesbaar is. U kunt ook in-en uitrijden met de pinpas. Hierdoor hoeft u niet eerst langs een betaalautomaat.

Zie ook het eerdere nieuwsbericht hierover.