Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Wethouder neemt inspiratieboekje over Stadshart in ontvangst

Geplaatst: 6-12-2019

Initiatiefnemer Jaap Knip heeft de afgelopen maanden intrek gehad in het leegstaande pand op de hoek van de Kroonpassage. Hij vond het tijd dat er vanuit de inwoners van de stad wordt nagedacht over het verlevendigen van het centrum.

Inspiratieboekje

Daarom nodigde hij stadsgenoten uit om de afgelopen maanden binnen te lopen en hun idee voor een mooier centrum te delen. Uit deze ideeën is een inspiratieboekje samengesteld. Wethouder Sparreboom heeft het inspiratieboekje in ontvangst genomen van de ideeënwinkel in het Stadshart. De tijdelijke ideeënwinkel kon openen door steun van onder meer De Groene Sluis, de Ideeënmakelaar en de Stadmakerij. Punt Beheer, eigenaar van het pand, stelt de lege winkelruimte kosteloos ter beschikking voor de afgelopen drie maanden.

Ideeën altijd welkom

Wethouder Sparreboom was blij met de inspiratie: ”Ideeën van bewoners en ondernemers zijn altijd van harte welkom. Het stadshart gaat ons allemaal aan het hart. Als er initiatiefnemers zijn die met de ideeën aan de slag willen kunnen die zich melden bij de Ideeënmakelaar of de bewonersconsulenten van Mensen Maken de buurt".