Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Wethouder Sparreboom helpt bij kerstactie van iClicks

Geplaatst: 24-12-2019

Het weer werkte niet echt mee, maar de kerstsfeer was er dinsdag 24 december 2019 niet minder om. Veel mensen, vaak met kinderen, kwamen af op de spontane kerstactie van online marketingbureau iClicks, gevestigd aan het Stationsplein. Wethouder economische zaken Janneke Sparreboom hielp een handje mee: warme chocolademelk met slagroom schenken, cadeautjes uitdelen aan kinderen tot 12 jaar en foto’s maken van de bezoekers met de kerstman.

Bijdrage aan lokale samenleving

"Mooi dat een Lelystadse ondernemer zo bijdraagt aan de lokale samenleving en daarmee ook aan de levendigheid en aantrekkelijkheid van het stadshart. Het zijn dit soort initiatieven die Lelystad extra leuk maken," aldus wethouder Sparreboom. De kerstactie van iClicks duurde 24 december de gehele dag. Vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur was er gratis chocolademelk, oliebollen en cadeautjes voor de kinderen. En iedereen mocht op de foto met de kerstman.

Jaarlijks evenement

"Het is de bedoeling hiervan een jaarlijks terugkerend evenement te maken," aldus Marten Post van iClicks. De kerstactie vond plaats voor de deur van het online marketingbureau aan het Stationsplein.