Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Bouw ReadyforLiving-villa’s aan de Parnassialaan gestart

Geplaatst: 18-12-2019

ReadyforLiving Projectontwikkeling is begonnen met de bouw van 10 woningen aan de Parnassialaan in Warande: Tō Parnassia. Het project bestaat uit twee vrijstaande- en acht halfvrijstaande villa’s. Woensdag 18 december 2019 werd dit gevierd met toekomstige bewoners van het plan. “Wij hebben veel zin in de nieuwe woning en zijn vandaag aanwezig om onze buren te ontmoeten,” aldus een bewoner.

Tō staat voor ‘tien’

Radboud de Jong, directeur Projectontwikkeling ReadyforLiving: “De naam Tō, uit te spreken als To-o, is op het eerste gezicht een beetje vreemd. De betekenis is ‘tien’ in het Japans, en was een verwijzing naar de start verkoop die wij in Japanse sferen, met sushi, hadden georganiseerd. De tien huizen, met hun lichte baksteen, zijn een moderne interpretatie van villa’s uit de jaren ’30. Opvallend zijn de metselwerkdetails, schoorstenen en dakoverstekken. Het toont kwaliteit!”
Een gemetseld muurtje ter plekke gaf de sfeer van het gevelbeeld aan.

Inclusief binnenafwerking en tuinaanleg

De huizen zijn volledig ReadyforLiving bij oplevering. De Jong: “Kopers van onze woningen worden volledig ontzorgd. Onderdeel van de koopsom zijn een luxe keuken, luxe vloeren, wandafwerking, raamdecoratie, complete badkamer en de aanleg van de tuin.” 

Oplevering eind 2020

De villa’s, onder architectuur van VMEZ, worden gebouwd door Klompenburg Bouw uit Nunspeet. Makelaar is Buisman Makelaars. Tō Parnassia wordt naar verwachting eind 2020 opgeleverd.

Meer informatie