Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Geen afvalinzameling tijdens Pasen

Geplaatst: 15-4-2019

Op maandag 22 april, tweede paasdag, zamelt HVC geen huishoudelijk afval in. HVC leegt de bakken op een andere dag. In de HVC afval-app en op de online afvalkalender kunnen inwoners zien wanneer welke bak wordt geleegd.

Afvalbrengstation: open op Goede Vrijdag, dicht op tweede paasdag

Op Goede Vrijdag, 19 april, is het afvalbrengstation aan de Zeeasterweg 40c gewoon geopend. Op tweede paasdag is het afvalbrengstation dicht. Op de website van HVC staan de openingstijden van het afvalbrengstation.

Raadpleeg de afvalkalender via app of website

Via de online afvalkalender krijgen inwoners via hun postcode en huisnummer een overzicht van de inzameldagen in hun wijk. Dit kan ook via de gratis afval-app van HVC. Inwoners kunnen met de app instellen dat zij een melding op hun smartphone ontvangen wanneer en welke container geleegd wordt. Dit is handig rond de feestdagen, omdat de container dan op een andere dag dan gebruikelijk wordt geleegd. De afval-app van HVC is te vinden in de App Store (iOS) en in Google Play (Android).

Neem contact op de HVC klantenservice

Inwoners met vragen over de afvalinzameling rond de paasdagen kunnen contact opnemen met de klantenservice van HVC. Dat kan via telefoonnummer 0800 – 0700 of via e-mailadres klantenservice@hvcgroep.nl.