Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Wethouder Nelly den Os opent hondenspeelveld 'Banjer'

Geplaatst: 20-9-2019

Wethouder Nelly den Os heeft woensdag 18 september 2019, in het bijzijn van bewoners en hun trouwe viervoeters, het hondenspeelveld ‘Banjer’ in de Schoener geopend.

Prachtig buurtinitiatief

Complimenten waren er voor initiatiefneemster, Hennie Staal, die veel moeite heeft gedaan om bewoners enthousiast te maken om het idee voor een speelveld, waar honden veilig los kunnen rennen, verder uit te werken. Samen met bewonersconsulent Carmen Abels en een aantal buurtbewoners zijn de wensen verzameld en is vanuit het project Mensen maken de Buurt een prachtig buurtinitiatief opgezet.

Naam hond initiatiefneemster

"Ik wens alle hondenbezitters veel speelplezier toe voor hun viervoeters en dat mens en dier hier vele gezellige uren mogen gaan doorbrengen," aldus Nelly den Os tijdens de opening. Dierenspeciaalzaak Jumper heeft ter gelegenheid van de opening hondenspeelgoed gesponsord. Het hondenspeelveld heeft de naam van de hond van de initiatiefneemster gekregen.

Mensen Maken de Buurt

Met het loket Mensen Maken de Buurt ondersteunt gemeente Lelystad initiatieven van, voor en door de buurt. Alle ideeën die zorgen voor een fijne buurt én waar bewoners zelf een bijdrage aan leveren, zijn welkom. Ideeën kunnen gemaild worden naar mensenmakendebuurt@lelystad.nl of telefonisch gemeld bij de ideeënmakelaar of bewonersconsulent. Dit kan via telefoonnummer 14-0320. Ook kan het idee ingediend worden op de website www.mensenmakendebuurt.nl. Op de website is ook meer informatie te vinden over het loket en over gerealiseerde projecten in de stad.