Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Werkzaamheden doorgaande weg Horst 20-30

Geplaatst: 4-9-2019

De doorgaande weg van de Geldersedreef richting de winkelcentrum de Boswijk Horst 20-30 gaat in verschillende fases dicht voor onderhoudswerkzaamheden. Van 9 september tot en met 21 oktober. Tijdens deze periode gelden er omleidingsroutes.

Planning

De werkzaamheden worden uitgevoerd in verschillende fases. De weg is dus niet altijd helemaal afgesloten.

  • Fase 1 Week 37 t/m 39 Start 9 september 2019Kruising Horst 20/26 tot kruising Horst 30/28 dicht. Werkzaamheden gaan van oost naar west.
  • Fase 2 Week 39 t/m 42 Kruising Horst 20/26 tot kruising Horst 10/brug en Horst 27 dicht. Werkzaamheden gaan dan van west naar oost. De werkzaamheden van fase 3 lopen over in de werkzaamheden van fase 2.
  • Fase 3 week 42 & 43 (brug dicht)Werkzaamheden brug en kruispunt Gelderse Dreef. De werkzaamheden in fase 3 voert de aannemer tijdens de herfstvakantie uit. Overlast voor PrO de Steiger wordt hierdoor voorkomen.
  • Fase 4 week 43 en week 44 [week 43 nogmaals hele weg dicht overlap met fase 3]Afronden werkzaamheden gehele weg inclusief brug. Tijdens de herfstvakantie (week 43) asfalteert de aannemer de weg. In week 44 worden de tijdelijke parkeerplaatsen opgeruimd.
  • Fase 5 week 44 t/m 47 weg is weer toegankelijk Overige werkzaamheden, groen en voetpaden aanleggen.

Omleidingsroutes

Open bijgaand kaartje. 

In het geel is het gebied aangegeven waar de werkzaamheden plaatsvinden.

*Tijdens alle fases is het mogelijk voor hulpdiensten gebruik te maken van de weg en/of korte alternatieve routes door de wijk zelf.

Openbaar vervoer

Tijdens de werkzaamheden zal de buslijn 3 niet over de doorgaande weg rijden. Deze stopt bij het winkelgebied Kamp-Havenkom. Deze verlaat het gebied via de Wold. Dit wordt door de vervoerder tijdig bekendgemaakt bij de bushaltes.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer lezen over het grootonderhoud project aan de Horst? Dan kunt u kijken op de pagina: Lelystad.nl/gowowhorst. Op deze pagina vindt u ook het definitieve ontwerp voor het groot onderhoud Horst 20-30. Of volg de Facebookpagina van groot onderhoud Lelystad voor het laatste nieuws.

U kunt tijdens de werkzaamheden ook op de hoogte blijven via de mobiele BouwApp. In deze app zoekt u vervolgens op het project: Groot Onderhoud wijkontsluitingsweg Horst. In deze app kunt de werkzaamheden per fase bekijken en het laatste nieuws volgen over de werkzaamheden.

Tijdens de Boswijkdag op 7 september aanstaande is de aannemer aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.