Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

LelystadDoet Event druk bezocht

Geplaatst: 19-10-2018

De eerste vrijwilligersmarkt in de opzet van het LelystadDoet Event, werd vorige week gehouden in het stadhuis van Lelystad en de Flevomeer Bibliotheek. Ondanks het mooie weer wisten veel bezoekers het stadhuis te vinden. Na de opening door wethouder Nelly den Os kon men meedoen met diverse workshops en kijken naar optredens.

LelystadDoet Event druk bezocht

Meer dan 50 vrijwilligersorganisaties

Op het LelystadDoet Event gaven meer dan 50 vrijwilligersorganisaties acte de présence, die allemaal graag nieuwe vrijwilligers wilden werven. Daarnaast was het Event ook  georganiseerd om mensen die niet bekend waren het aanbod, te informeren en kennis te laten maken met de verschillende mogelijkheden. De bezoekers konden onder meer meedoen aan verschillende proeverijen, een speurtocht, vloggen, rappen, Arabisch leren en theater maken. Ook kon de kennis getest worden met de LelystadDoet Vrijwilligerskwis en kon men met de verschillende organisaties speeddaten.

Veel positieve geluiden

Er waren veel positieve geluiden te horen van zowel bezoekers als van deelnemende organisaties. Hoeveel nieuwe vrijwilligers de markt heeft opgeleverd zal de komende tijd nog  blijken.

Word vrijwilliger

Heb je het Event gemist maar wil je wel graag weten wat voor vrijwilligerswerk er te doen is, dan kun je voor meer informatie en vacatures terecht op www.lelystaddoet.nl .