Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Succesvolle matches tijdens Beursvloer Lelystad

Geplaatst: 30-11-2018

Dinsdag 27 november heeft de 11e editie van Beursvloer Lelystad plaatsgevonden. Gastlocatie Kubus Lelystad had speciaal hiervoor haar deuren geopend. Met meer dan 60 maatschappelijke organisaties, stichtingen, verenigingen en bedrijven was de opkomst dit jaar zeer hoog. Wethouder Nelly den Os opende de Beursvloer en gaf met een slag op de gong het startsein om met elkaar tot zoveel mogelijk matches te komen. ‘Het is mooi om te zien dat er zo’n grote belangstelling is voor Beursvloer Lelystad. Dit laat zien dat Lelystad een maatschappelijk betrokken stad is’.

Matchen met gesloten beurs

Onder het genot van een hapje en drankje gingen de deelnemers met elkaar in gesprek om matches te maken. Dat kan in de vorm van menskracht, materialen en andere middelen ter verbetering van de leefkwaliteit voor de inwoners van onze stad. Natuurlijk staat daar dan een leuke tegenprestatie van de andere partij tegenover. Alles met gesloten beurs. Jan Dekker, directeur Welzijn Lelystad: ‘Het is mooi om te zien hoeveel ondernemers in Lelystad maatschappelijk betrokken zijn en verbinding zoeken en aangaan met maatschappelijke organisaties. Dat is een goed voorbeeld voor onze nieuwe generatie, die we graag willen stimuleren om zich betrokken in te zetten voor onze maatschappij’.

Match van de dag

De Beursvloer is bezocht door zo’n 150 mensen, die met elkaar 74 matches hebben gemaakt ter waarde van €28.610. Dit jaar waren er maar liefst twee matches van de dag. Deze zijn gemaakt door Kubus Lelystad met Resto van Harte voor eenzame ouderen en door Kwintes De Waterspiegel met Jongeren Maken de Stad voor een Dinner- challenge.

Over de Beursvloer

Dit jaar werd de muzikale omlijsting beschikbaar gesteld door Kubus Lelystad. De hapjes door KFC Restaurant Lelystad, Resto van Harte en Kwintes. Multicopy heeft de matchformulieren gesponsord.
Kijk voor meer informatie over de Beursvloer en de gemaakte matches op de website van www.beursvloerlelystad.nl.

LelystadDoet

Vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers maken onlosmakelijk deel uit van de Lelystadse samenleving, ze zijn onmisbaar en van onschatbare waarde. LelystadDoet is hét platform omtrent vrijwilligerswerk in Lelystad en houdt zich o.a. bezig met waardering voor vrijwilligers op vele mogelijke wijze. LelystadDoet is onderdeel van Welzijn Lelystad.

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Michelle de Jongh via communicatie@welzijnlelystad.nl