Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

CycloMedia op pad in Lelystad voor het maken van 360 graden panoramafoto’s

Geplaatst: 28-11-2018

In december 2018 en januari 2019 gaat het bedrijf CycloMedia in opdracht van de gemeente Lelystad 360 graden panoramafoto’s maken. CycloMedia, is een Nederlands bedrijf gevestigd in Zaltbommel, dat gespecialiseerd is in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van de omgeving. Met speciaal uitgeruste voertuigen maakt CycloMedia de panoramafoto’s vanaf de openbare weg.

Gebruik foto's

De foto’s worden door de gemeente gebruikt voor bijvoorbeeld inspectie en beheer van de openbare ruimte, visuele ondersteuning bij de implementatie van wetgeving, handhaving van openbare orde & veiligheid en ontwikkeling van ruimtelijke plannen. De opnamen worden uitsluitend ingezet voor publieke of private activiteiten en worden alleen onder stringente voorwaarden aan derden ter beschikking gesteld. De opnamen worden niet op internet gepubliceerd of anderszins openbaar gemaakt. CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij het Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen

Voor vragen of het aantekenen van bezwaar kunt u contact opnemen met CycloMedia Technology B.V., Postbus 2201, 5300 CE Zaltbommel. Meer informatie vind u op: www.cyclomedia.com.