Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Bouw 11 Zwevende Villa’s in Warande gestart

Geplaatst: 5-11-2018

Wethouder Janneke Sparreboom van Wonen heeft donderdag 1 november 2018 samen met toekomstige bewoners Gijs en Thijme Sesink het feestelijke startsein gegeven van de bouw van 11 vrijstaande- en halfvrijstaande villa’s op de Wederiklaan aan het Olmenpark in Warande. De villa’s zijn een ontwikkeling van de Amsterdamse architecten en ontwikkelaars Bets & Oudendorp in samenwerking met ReadyforLiving.

Bijzondere huizen voor bijzondere kopers

De villa’s hebben een bijzondere opzet; met een zwarte steen op de begane grond en een witte steen op de eerste en tweede verdieping lijken ze van een afstand ‘te zweven’ boven het park. Wethouder Janneke Sparreboom roemde het opvallende ontwerp: Ër is een markt voor bijzondere concepten in Lelystad, er zijn dan ook 10 bijzondere kopers gevonden die juist iets heel anders willen." Ook benoemde zij het ontwerpmotto van Bets & Oudendorp, ‘maximaal zon en licht in huis’, als belangrijk onderdeel voor het woongenot.

Vondelpark

Architect Hans Oudendorp bekijkt de locatie in Lelystad vanuit een Amsterdams perspectief: "Op wereldformaat is Lelystad ‘de tuin van Amsterdam’, 33 minuten met de trein en drie kwartier met de auto. Zo’n prachtige groene plek, vlakbij de natuur en het water. Toen wij hier de eerste keer kwamen, en het toekomstige park voor ons zagen, wonend aan een doodlopend eigen laantje, zei ik: dit is wonen aan het Vondelpark van Lelystad."

Nog één beschikbaar

Er is nog één vrijstaande, Zwevende Villa, beschikbaar. Het huis is 168 m2 groot, verdeeld over drie lagen en is volledig ‘ReadyforLiving’ bij oplevering, naar smaak van de koper. Voor meer informatie: Kam & Bronotte Makelaars (tel. 0320-41121 of mail naar info@marktmakelaar.nl) of Buisman Makelaars (tel. 0320-202040 of mail naar info@buismanmakelaars.nl).