Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Regiotaxi Flevoland tijdens de feestdagen

Geplaatst: 14-12-2018

Wilt u met Regiotaxi Flevoland tijdens de feestdagen naar een kerkdienst, een (familie)bezoek of een kerstdiner, dan moet u uw rit op tijd reserveren. Tijdens de komende feestdagen zijn er aangepaste tijden voor reserveren en vervoer met de Regiotaxi.

Kerst

Als u op maandag 24 december na 18:00 uur of op 1e of 2e Kerstdag gebruik wilt maken van de Regiotaxi, dan kunt u deze ritten tot en met donderdag 20 december reserveren. Ook het doorgeven van wijzigingen en retourritten kan tot en met donderdag 20 december. Wel kunt u ritten afzeggen tot 30 minuten voor de afgesproken ophaaltijd, omdat dit in de planning geen probleem oplevert.

Oud & Nieuw

Op Oudejaarsdag (31 december 2018) rijdt de Regiotaxi tot 20:00 uur.  Op de andere dagen kunt u gebruik maken van Regiotaxi Flevoland op de tijden zoals u gewend bent.

Reserveren

U kunt Regiotaxi Flevoland telefonisch (0900 – 222 88 77) of online reserveren (https://www.flevoland.nl/loket/regiotaxi).

Regiotaxi Flevoland

Regiotaxi Flevoland is aanvullend vervoer in de provincie Flevoland. In Lelystad is Regiotaxi Flevoland alleen beschikbaar voor reizigers met een indicatie volgens de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO). Deze reizigers kunnen met een vervoerspas tegen een lager tarief gebruikmaken van Regiotaxi Flevoland.