Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Inloophuis Passie viert 5-jarig bestaan

Geplaatst: 19-12-2018

Op 1 oktober 2018 bestond Inloophuis Passie, een ontmoetingsplaats voor mensen die geconfronteerd worden met kanker, 5 jaar. Deze dag is gevierd met onze bezoekers en belangstellenden.

Afgelopen donderdagavond, 13 december 2018, is met vrijwilligers, het bestuur, sponsoren, professionals die veel voor het inloophuis betekenen en de mensen die voor het KWF/Inloophuis Passie de Mont Ventoux beklommen stilgestaan bij het lustrum van Inloophuis Passie.

Wethouder Nelly den Os van de gemeente Lelystad sprak de aanwezigen toe met mooie woorden. Ook zij ervaart Inloophuis Passie als een warme en belangrijke plek voor de samenleving van Lelystad en omgeving.

De afgelopen 5 jaar is er in Inloophuis Passie veel tot stand gekomen en georganiseerd. Het inloophuis biedt voornamelijk een luisterend oor, creativiteit, ontspanning en informatie voor onze bezoekers. Inloophuis Passie blijft de komende jaren mooie activiteiten organiseren voor onze bezoekers die met kanker te maken hebben en voor iedereen die het inloophuis een warm hart toedraagt.

Kijk voor meer informatie op www.inloophuis-passie.nl.