Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Augustus

Nieuwsoverzicht

Houdt u zich voor uw werk bezig met riolering, bijvoorbeeld als monteur, (data)beheerder of beleidsmedewerker? En bent u geïnteresseerd in data van en over het Flevolandse rioleringssysteem? Kom dan naar de bijeenkomst Meten & Monitoren op 18 september van 13.00 – 15.30 uur in het Waterschapshuis (Lindelaan 20 in Lelystad).

Geplaatst: 8-8-2018

Op woensdag 1 augustus opende wethouder John van den Heuvel het vernieuwde Lidl-filiaal in ’t Lelycentre. Klanten kunnen na de verbouwing weer terecht in de supermarkt. Wethouder John van den Heuvel: “Een heropening in een bijzonder pand, want de Lidl is gevestigd in het pand van de eerste supermarkt in Lelystad. En dit pand is gevestigd in het eerste winkelcentrum van Lelystad. Dat brengt voor veel mensen een gevoel van nostalgie met zich mee. Mensen komen al sinds jaar en dag hier hun boodschappen doen. De Lidl zorgt dat dit gecontinueerd wordt. De verbouwing is een verbetering voor het winkelcentrum én voor de klanten. Een win-win situatie voor iedereen.”

Geplaatst: 7-8-2018

Op woensdag 5 en 12 september vindt een vertelavond plaats op de Algemene begraafplaats Lelystad en in Yardenhuis van Lelystad. De avonden zijn van 18.00 – 20.00 uur, ontvangst is vanaf 17.30 uur in het grand café van Yarden. De vertelavond is een initiatief van Ger Koreman in samenwerking met gemeente Lelystad, Yardenhuis van Lelystad en Volatus Uitvaartzorg.

Geplaatst: 7-8-2018

In augustus zijn gemeente Lelystad en HVC met een proef gestart om te meten hoe vol de ondergrondse restafvalcontainers zijn. Hiervoor kregen 20 ondergrondse containers een vulgraadsensor. Met de sensor wordt gemeten hoe vol de containers zijn en wanneer deze geleegd moeten worden. Daarmee kan het aantal bijplaatsingen door te volle containers verminderd worden. De proef startte half augustus en loopt tot einde van het jaar.

Geplaatst: 6-8-2018

In overleg met de aannemer is de planning van de wegwerkzaamheden aan de Houtribweg vastgesteld. De werkzaamheden duren van 10 september tot eind oktober 2018.

Geplaatst: 1-8-2018