Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Vernieuwde Lidl in Lelycentre geopend

Geplaatst: 7-8-2018

Op woensdag 1 augustus opende wethouder John van den Heuvel het vernieuwde Lidl-filiaal in ’t Lelycentre. Klanten kunnen na de verbouwing weer terecht in de supermarkt. Wethouder John van den Heuvel: “Een heropening in een bijzonder pand, want de Lidl is gevestigd in het pand van de eerste supermarkt in Lelystad. En dit pand is gevestigd in het eerste winkelcentrum van Lelystad. Dat brengt voor veel mensen een gevoel van nostalgie met zich mee. Mensen komen al sinds jaar en dag hier hun boodschappen doen. De Lidl zorgt dat dit gecontinueerd wordt. De verbouwing is een verbetering voor het winkelcentrum én voor de klanten. Een win-win situatie voor iedereen.”

Flinke opknapbeurt

De winkel aan de Passage 1 heeft een flinke opknapbeurt gekregen. De vloeroppervlakte is aanzienlijk groter geworden. Daarnaast heeft het filiaal ruimere openingstijden. Bij besteding vanaf 25 euro kunnen klanten het eerste uur gratis parkeren.

Dagelijks ovenverse broodjes

Supermarktmanager Floris: 'Wij zijn erg blij met ons vernieuwde filiaal. Dagelijks bakken wij een ruime variatie ovenverse broodjes en hopen hiermee onze klanten te kunnen verrassen'.

Een minuut gratis winkelen

Op de dag van de opening ontvingen de klanten rond 08.30 uur een lot, waarmee ze kans maakten op een minuut gratis winkelen. Met deze prijs werd de winkel om 09.00 uur feestelijk geopend. De eerste 100 klanten ontvingen een gratis boeket bloemen en er was die dag voor iedereen een gratis bigshopper.