Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Summer’s Cool vol activiteiten voor kinderen van 10 tot en met 14 jaar

Geplaatst: 16-8-2018

Ook voor de kinderen van 10 tot en met 14 jaar zit Summer’s Cool er alweer op. Ook deze periode was een daverend succes, want ook nu was er sprake van een leuke en leerzame week. De vakantieweek, voor jongens en meiden die niet op vakantie gaan, wordt jaarlijks georganiseerd door Sportbedrijf Lelystad. Tijdens de afsluitende middag gaven de kinderen onder toeziend oog van wethouder John van den Heuvel een presentatie over wat zij geleerd hebben.

Presentatie voor en door kinderen

Alle kinderen hielden vrijdagmiddag een presentatie over wat zij allemaal gedaan en geleerd hebben. De presentatie gaven zij aan hun ouder(s), verzorger(s), broers, zussen en ook aan de wethouder. “Ook nu weer zie ik blije en enthousiaste kinderen. En ik heb genoten van hun presentaties. Het is mooi dat ook de kinderen in deze leeftijdsgroepen via Summer’s cool op een leuke en leerzame manier kennis kunnen maken met sport, kunst en cultuur”, aldus wethouder John van den Heuvel.

Samenwerking van partijen

Deze weken zijn georganiseerd door Sportbedrijf Lelystad in samenwerking met partners, zoals de Kubus, FlevoMeer Bibliotheek, Welzijn Lelystad en sportverenigingen. Dankzij een bijdrage van de gemeente Lelystad en sponsoring van Albert Heijn Voorhof hebben de kinderen een educatieve, leerzame en gezonde week gehad.