Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

‘Diamond Villa’s’ op kavels Warande in verkoop

Geplaatst: 27-8-2018

Bets en Oudendorp Architecten hebben villa-ontwerpen gemaakt voor de Lelystadse woonwijk Warande. De woningen worden op de markt gebracht onder de naam ‘Diamond Villa’s’. Het gaat om 3 verschillende typen die zo zijn ontworpen dat ze maximaal profiteren van zon- en daglicht en de ‘schitterende’ namen Ruby, Jade en Sapphire hebben meegekregen. Voor realisering van de villa’s heeft het architectenbureau vijf bouwkavels beschikbaar(*). Daarvoor is een reserveringsovereenkomst met de gemeente Lelystad afgesloten. De villa’s gaan zaterdag 15 september in verkoop.

Specificaties villa's

Alle Diamond Villa’s zijn ruim van opzet en worden onder hoogwaardige architectuur gebouwd. De villa’s beschikken over grote raampartijen. De kavels waarop deze villa’s worden gebouwd hebben een grootte van 386m2 tot 509 m2. Alle tuinen zijn gericht op het zuiden. Door tal van extra opties zijn de villa’s op ieders eigen woon- en leefstijl af te stemmen. 

Start verkoop

Zaterdag 15 september gaan de woningen officieel in verkoop. Belangstellenden zijn die dag tussen 11.00 en 13.00 uur welkom op het kantoor van Buisman Makelaars aan de Zilverparkkade 15 in Lelystad. Wie alvast meer informatie wil, kan contact opnemen met Buisman Makelaars: 0320-202040. Of stuur een mail naar Bets en Oudendorp Architecten via info@architectbna.nl.

Meer informatie

Voor een eerste impressie en prijsindicatie van de woningen kijkt u op de website van wonen in Lelystad.
(*) Het gaat om de bouwkavels met de nrs. 96, 97, 132, 134 en 155. Zie hiervoor de kavelkaart Warande.