Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Wethouder op bezoek bij MorgenWonen aan Ranonkellaan

Geplaatst: 5-11-2018

Wethouder wonen Janneke Sparreboom heeft een werkbezoek gebracht aan het project MorgenWonen aan de Ranonkellaan in Warande. Directeur Marcel Schipper, Regiomanager Hans Borsje, Manager Markt en Innovatie Rik Hulsman en Planontwikkelaar Erik ten Hove van Volker Wessels Vastgoed leidden de wethouder gezamenlijk rond over de bouwplaats, waar 28 volledig woonklare middeldure huurwoningen gerealiseerd worden. Er werd gekeken naar het unieke concept, waarbij woningen in een dag in elkaar gezet worden.

Snel bouwen

Tijdens de rondleiding werd uitgelegd hoe het mogelijk is een woning in een dag te bouwen. De woning bestaat uit losse elementen die vooraf in de fabriek geproduceerd worden. De betonnen trap komt in zijn geheel van de vrachtwagen. En zelfs de badkamer wordt als complete unit in een keer op de juiste plek gezet. Op de bouwplaats zelf wordt hierdoor de overlast tot een minimum beperkt.

Milieubewust en comfortabel wonen

Naast een goede isolatie zijn alle ramen voorzien van drielaags isolatieglas en zijn de woningen voorzien van een warmtepomp.

Snel wonen

Doordat de woningen volledig gestoffeerd worden verhuurd, kan men gelijk beginnen met het verhuizen van de eigen spullen, zodra de sleutel in ontvangst genomen is. De eerste bewoners kunnen naar verwachting begin 2019 hun nieuwe woning aan de Ranonkellaan betrekken. Neem voor meer informatie over de verhuur contact op met Buisman Makelaars.