Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Trouw panellid LelyStadsPanel beloond met Lelypas

Geplaatst: 5-6-2018

Wethouder Janneke Sparreboom heeft een Lelypas met een waarde van € 250,- overhandigd aan Lelystedeling mevrouw Lieve. Gemeente Lelystad verloot deze prijs jaarlijks onder panelleden die in een kalenderjaar aan alle panelonderzoeken van het LelysStadsPanel hebben meegedaan en de vragenlijsten volledig hebben ingevuld. Er werd even gesproken over het belang van het panel, het inventariseren van de meningen en dat de uitkomsten van de onderzoeken erg nuttig zijn.

Sterke band met stad

Mevrouw Lieve is al vanaf de opzet van het LelyStadsPanel in 2005 een trouw panellid, was werkzaam als lerares en woont al ruim 30 jaar in Lelystad. Zij heeft een sterke band met de stad en is blij met de bouw van de vele koopwoningen. "Deze ontwikkeling draagt er aan bij om van Lelystad een stad te maken waar mensen graag willen wonen," aldus mevrouw Lieve.

LelyStadsPanel

Het LelyStadsPanel bestaat uit bijna 1900 leden. Onderzoek en Statistiek van de gemeente Lelystad vraagt meerdere keren per jaar panelleden naar hun mening over onderwerpen die voor inwoners en de stad van belang zijn. Zo werden alle panelleden in 2017 bevraagd over Wonen Leefbaarheid en Veiligheid, Leefsituatie. De digitale panelleden zijn ook benaderd voor de onderzoeken Trots op Lelystad, Scenarioplanning en de verplaatsing van het oorlogsmonument. Het LelyStadsPanel bestaat met ingang van 2018 alleen nog uit digitale panelleden.

Lid worden

Omdat het panel een goede afspiegeling van de Lelystadse samenleving moet zijn, worden het hele jaar door nieuwe leden geworven. Aanmelden voor het LelyStadsPanel.