Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Planning wegwerkzaamheden Houtribweg vastgesteld

Geplaatst: 1-8-2018

In overleg met de aannemer is de planning van de wegwerkzaamheden aan de Houtribweg vastgesteld. De werkzaamheden duren van 10 september tot eind oktober 2018.

Activiteiten

In eerste instantie werd een ruime periode aangekondigd voor de wegwerkzaamheden, namelijk van 13 augustus tot half oktober. Binnen dit tijdbestek heeft de aannemer dan de tijd om de werkzaamheden te verrichten. Vanwege allerlei activiteiten, zoals de HISWA te water, is het handig om de periode van het werk vast te stellen. De Houtribweg wordt tussen de rotonde Houtribdreef en de kruising Visarenddreef vanaf 10 september tot en met 5 oktober afgesloten voor doorgaand verkeer.

Nieuw asfalt

De Houtribweg in Lelystad is toe aan groot onderhoud. In deze periode wordt de weg opnieuw geasfalteerd tussen de rotonde Houtribdreef en de kruising Visarenddreef. Tijdens de uitvoering van het werk blijft de bus gebruikmaken van de weg en is de bushalte bereikbaar. De ontsluitingsweg van Galjoen blijft toegankelijk voor bestemmingsverkeer. Tennisverenging ITL is ook bereikbaar in deze periode. Het doorgaande verkeer dient tijdens de uitvoering van het werk een alternatieve route te kiezen om de bestemming te bereiken. Langs de weg worden borden geplaatst met de omleidingsroute.