Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Nieuwe huisartsenpraktijk in Warande

Geplaatst: 6-4-2018

Met ingang van 2 mei openen huisartsen Marieke Bink en Annette Mangard Huisartsenpraktijk Warande. De nieuwe praktijk begint in het Kind Centrum Warande en is vanaf 2 mei 2018 dagelijks van maandag tot en met vrijdag geopend. Er zal een vast team van huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners Somatiek en GGZ aanwezig zijn. Daarnaast zal de praktijk samenwerken met andere disciplines zoals het sociaal wijkteam, fysiotherapie en de thuiszorg.

Huisartsen

Marieke Bink is sinds 2013 huisarts en heeft de afgelopen jaren voor verschillende huisartsenpraktijken in Lelystad gewerkt. Annette Mangard, praktijkhoudster van “huisartsenpraktijk Mangard” is sinds 2010 zelfstandig gevestigd huisarts in Lelystad.

Kennismakingsmiddag

Woensdag 11 april wordt er van 17.00 uur tot 18.30 uur een kennismakingsmiddag georganiseerd in de voormalige huisartsenpost van de STEL, waar de bewoners van Warande en andere inwoners van Lelystad kennis kunnen maken met het vaste team van huisartsen en assistentes van de praktijk.

Inschrijven

Wilt u zich nu alvast inschrijven als patiënt dan kan dat via de website van huisartsenpraktijk Warande. Tot 1 mei kunt u voor uw zorg terecht bij Huisartsenpraktijk Mangard aan de Plaats 9 en vanaf woensdag 2 mei in het Kind Centrum Warande. Op de website vindt u ook meer informatie over het team en de praktijk.

Verhuizen

Zodra het nieuw te bouwen gezondheidscentrum Warande aan de Haagwinde 48 eind 2018 haar deuren opent zal de praktijk hiernaartoe verhuizen. De gemeente is blij met dit initiatief, omdat hiermee tegemoet wordt gekomen aan de wens om alle dagen in de week huisartsenzorg aan te bieden, maar ook een nieuwe partner te hebben voor in het gezondheidscentrum. Het gezondheidscentrum krijgt inmiddels vorm en verschillende aanbieders hebben aangegeven om samen met de huisartsen de zorg voor Warande vorm te willen geven.