Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Inloopbijeenkomst werkzaamheden N302 Larserweg

Geplaatst: 28-5-2019

Op donderdag 6 juni organiseert de provincie Flevoland een inloopbijeenkomst omdat de provincie werkzaamheden gaat uitvoeren aan de Larserweg bij Lelystad.

Van maandag 1 juli tot en met vrijdag 23 augustus 2019 werkt de Provincie Flevoland aan de Larserweg bij Lelystad. De Larsersweg blijft zoveel mogelijk open, maar tijdens een aantal fases is de weg dicht en gelden omleidingsroutes. Kijk voor de complete pagina op de website van Provincie Flevoland

 

 

Bijeenkomst

Om de werkzaamheden toe te lichten kunt u bij de inloopbijeenkomst op 6 juni bij Boer Kok terecht, Meerkoetenweg 9 te Lelystad. Tussen 17.00 en 19.00 uur zijn medewerkers van de provincie aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Er is geen vast programma; u kunt binnenlopen wanneer het u schikt.

Openbaar vervoer

Er zijn twee buslijnen die gebruik maken van de N302 Larserweg: bus 7 Wkc Kempenaar-Lelystad Airport (Arriva) en lijn 148 Lelystad–Harderwijk (Connexxion). Tijdens een aantal fases rijden de bussen een alternatieve route of komen een aantal haltes te vervallen.

Werkzaamheden N307 Vogelweg

Van maandag 3 juni tot en met 19 juli werkt Provincie Flevoland ook aan de N706 Vogelweg en is de weg afgesloten voor het verkeer. Kijk voor meer informatie in het nieuwsbericht hierover.

Wilt u meer weten?

U kunt voor meer informatie en de uitgebreide planning kijken op de website van de provicie.