Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Genomineerden Leerwerkverkiezing Lelystad bekend

Geplaatst: 1-4-2019

De jury van de Leerwerkverkiezing Lelystad, bestaande uit Andries Greiner (voorzitter stuurgroep Lelystad Akkoord), wethouder John van den Heuvel, Jannie van den Berg (gemeente Lelystad) en Tom Lansink (VNO NCW) heeft uit de voordrachten de genomineerden gekozen die gaan strijden voor de titel “beste Leerwerkbedrijf 2018” en “beste Talent 2018”.

Genomineerden

Genomineerd in de categorie leerwerkbedrijven:

  • Hajé
  • De Groene Sluis
  • Medidis

Genomineerd in de categorie talenten:

  • Dimitri Heijenberg
  • Mitchell Campbell
  • Amber Seijdel

Bekendmaking beste Talent en beste Leerwerkbedrijf

Tijdens de Leerwerkverkiezing wordt bekend gemaakt wie met de titel beste Leerwerkbedrijf 2018 en het beste Talent 2018 naar huis gaat. Wethouder John van den Heuvel en Andries Greiner zullen de winnaars de titel en prijs overhandigen. De Leerwerkverkiezing vindt plaats op 16 april om 14.30 uur in Atolplaza in Lelystad.

Achtergrond Leerwerkverkiezing

De combinatie leren en werken is erg belangrijk. Niet alleen voor het bedrijfsleven maar ook voor leerlingen, de toekomstige werknemers. Praktijkervaring opdoen is van onschatbare waarde en vormt een mooie opstap naar werk. Dit kan alleen met de medewerking van leerwerkbedrijven. Als waardering voor de inspanningen en prestaties van leerwerkbedrijven en de uitzonderlijke talenten wordt de Leerwerkverkiezing Lelystad georganiseerd.

Tony Chocolonely

Voor de bekendmaking van de winnaars, zal Ynzo van Tony Chocolonely vertellen over “Tony’s route naar 100% slaafvrije chocolade”.

Aanmelden

Wilt u de verkiezingen bijwonen, de genomineerden aanmoedigen en de winnaars feliciteren? Meld u dan aan via www.lelystadakkoord.nl.