Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Trebbe realiseert 31 woningen in De Olmen in Warande

Geplaatst: 1-7-2019

Trebbe gaat als hoogste bieder van geselecteerde partijen aan de slag met Blok II in het Olmenkwartier in De Olmen in Warande. Er komen maximaal 26 rijwoningen, 4 x 2-1 kap woningen en 1 vrijstaande woning.

De Olmen

De Olmen ligt in het noordwesten van Warande en welft zich rond het ruime Olmenpark. De buurt heeft een vaart als ruggengraat en via groene verbindingen is het wijkplein en de rest van Warande goed bereikbaar. De olm, ofwel de iep, is een oer-Hollandse boom die zich thuis voelt in het Flevolandse landschap.

WoonsferenDe Olmen bestaat uit drie woonsferen. Een Mondriaans tuindorp langs de brede vaart, het wijkplein met haar kenmerkende baksteenarchitectuur en een werelds-expressieve buurt aan de parkrand. Daarmee is De Olmen een moderne en veelzijdige buurt in Warande.

Om een samenhangende, tijdloze stijl in Olmenkwartier te bereiken wordt er gewerkt met handvorm bakstenen in natuurlijke warm-grijze, gele óf okertinten. De woningen krijgen hiermee een warme, expressieve, eigentijdse én tijdloze uitstraling.

Meer informatie volgt binnenkort.