Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Meeuwenweg afgesloten vanwege onderhoudswerkzaamheden

Geplaatst: 30-1-2019

Als de weersomstandigheden het toelaten, worden van 11 t/m 15 februari onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de Meeuwenweg. Tijdens de werkzaamheden is deze weg afgesloten voor al het doorgaande verkeer, met uitzondering van hulpdiensten. Er is een omleiding ingesteld, waardoor weggebruikers rekening moeten houden met 5 tot 10 minuten extra reistijd. Weersomstandigheden zijn van invloed op de planning van het werk. Gaat het bijvoorbeeld (opnieuw) vriezen in de genoemde periode, dan wordt het werk uitgesteld.

Omleidingsroute Meeuwenweg

De omleidingsroute voor de Meeuwenweg loopt vanaf de Knarweg via de Pijlstaartweg naar het Larserpad. Vanaf het Larserpad kan het verkeer de weg vervolgen via de Meeuwenweg.

Werkzaamheden Meeuwenweg

Sommige delen van de Meeuwenweg zijn verzakt door de aanhoudende droogte van afgelopen zomer. De verzakte delen worden verwijderd, waarna de wegconstructie verstevigd wordt. Daarna wordt de rijbaan opnieuw geasfalteerd. Deze buitenweg wordt volledig afgesloten voor alle verkeer, zodat de aannemer veilig en goed kan werken en de uitvoeringsperiode verkort wordt.