Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Bijeenkomst over werken in de zorg op 7 februari in Lelystad

Geplaatst: 31-1-2019

Samen met het UWV Werkgeverservicepunt Flevoland en gemeente Lelystad organiseert Zowelwerk op donderdag 7 februari tussen 16.00 en 20.00 uur een informatie- en oriëntatiebijeenkomst over werken in de zorgsector in het gemeentehuis in Lelystad. De bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers die vanwege het faillissement van MC IJsselmeerziekenhuizen op zoek moeten naar een nieuwe uitdaging. Maar ook voor alle geïnteresseerden die meer willen weten over werken in de zorg.

Programma

De middag wordt om 16.15 uur geopend door John van den Heuvel, wethouder Werk en Inkomen van de gemeente Lelystad. Naast het verstrekken van informatie bieden de organisatoren de bezoekers de gelegenheid om direct in contact te komen met werkgevers uit de zorgsector, openstaande vacatures en opleidingstrajecten. Daarnaast zijn er workshops en kunnen bezoekers in gesprek met UWV, Zowelwerk en loopbaancoaches. Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich aanmelden door middel van een intakeformulier op de website van Zowelwerk.

Nieuwe baan voor professionals

MC IJsselmeerziekenhuizen B.V. is op 25 oktober 2018 failliet verklaard. Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk neemt de zorg in Lelystad vanaf 1 maart 2019 over. Zowelwerk, de regionale werkgeversorganisatie voor zorg en welzijn in Flevoland, ondersteunt deze professionals graag bij hun zoektocht naar een nieuwe baan. Daarnaast zijn veel werkgevers in Flevoland naarstig op zoek naar zorgpersoneel. Daarom is dit initiatief voor deze informatie- en oriëntatiebijeenkomst ontstaan.