Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

‘We love MONDRIAAN’: bewoners vieren bouwstart in Valentijnssfeer

Geplaatst: 15-2-2019

Liefde, zon èn confetti in de lucht. Op een zonnige Valentijnsdag 2019 vierden ReadyforLiving, de gemeente Lelystad én toekomstige bewoners de bouwstart van MONDRIAAN: negen ééngezinswoningen aan de Weegbree in Warande. Samen met wethouder Janneke Sparreboom ontstaken de toekomstige bewoners een confettikanon, om daar het begin van de bouw mee te markeren.

Volledig ontzorgen

De Lelystadse projectontwikkelaar ReadyforLiving staat bekend om het volledig ‘woonklaar’ ontwikkelen. De woningkopers zoeken onder andere hun keuken, badkamer, vloer- en wandafwerking uit in de eigen Lelystadse showroom van ReadyforLiving. Dit inrichtingspakket wordt nog voor oplevering aangebracht in de woning, als onderdeel van de verkoopprijs. De wethouder snapt de kopers wel: ‘Het is natuurlijk heel fijn om volledig ontzorgd te worden. Je hoeft zelf helemaal niet te klussen in je nieuwe woning; je kunt er direct na de oplevering gaan wonen. Ideaal met een drukke baan en een druk gezin.’

ReadyforLiving heeft al meerdere projecten op deze manier in Lelystad gerealiseerd: in HanzePark, het stadshart en in Warande. Binnenkort begint de bouw van de projecten ‘Spiegelgracht’ ( 22 grachtenpanden aan de Haagwinde) en Tō Parnassia (10 halfvrijstaande- en vrijstaande villa’s aan de Parnassialaan) in Warande.

‘Zegt het voort!’

Nieuwbouwwijk Warande trekt zowel Lelystedelingen als mensen van buiten de stad. Bij MONDRIAAN komt een aantal toekomstige bewoners uit Almere. Wethouder Sparreboom heet hen van harte welkom in hun nieuwe gemeente. ‘Hier in Lelystad kun je prachtige huizen kopen, tegen nog betaalbare prijzen, in weidse buurten en vlakbij de natuur. Mensen, zegt het voort! In Lelystad bouwen we volop. Er is plek genoeg!’

Champagne, rode rozen en bonbons maakten het Valentijnsfeest voor de toekomstige bewoners van MONDRIAAN helemaal ‘af’. ‘De ideale middag om je nieuwe buren te leren kennen’ aldus wethouder Sparreboom.