Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Vernieuwing wordt zichtbaar in Stadshart

Geplaatst: 4-2-2019

In opdracht van gemeente Lelystad voert Aannemingsmaatschappij Van Gelder werkzaamheden uit in het Stadshart. Deze vinden plaats tot medio 2019. Het betreft een deel van de straten De Promesse, Agorahof en Waagpassage. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd, zodat het Stadshart bereikbaar blijft.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit het maken van verhoogde groenvakken met zitranden en het vernieuwen van de bestrating. Gelijktijdig met de vernieuwde bestrating worden nieuwe goten aangebracht. Hierdoor kan regenwater beter worden opgevangen en afgevoerd.

Meer informatie

Bewoners en winkelend publiek met vragen of behoefte aan meer informatie over de werkzaamheden, kunnen bij de aannemer terecht op de volgende manieren:

  • Vanaf 29 oktober 2018 is een bouwkeet van de aannemer aanwezig op het grasveld tegenover de Agora. Inwoners met vragen kunnen dagelijks van 9.00 tot 10.00 uur binnenlopen. 
  • Omgevingsmanager mevrouw P. Bisschop is op donderdagen van 14.00-16.00 uur in de bouwkeet aanwezig om vragen te beantwoorden. 
  • Via de app ‘Van Gelder Werk in Uitvoering’ is dit project te vinden onder de naam Stadshart Lelystad (let op: het kan zijn dat u na het downloaden van de app eerst moet wachten op nieuwe content, voordat het project Stadshart Lelystad zichtbaar wordt).

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het Stadshart, meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief. Ook via Instagram zijn de ontwikkelingen te volgen.